mmm...Ostkusten!

Ja, dags att jag facear sanningen. Jag ar ingen bloggerska!

Men lite da och da ar i alla fall nagot!

Just nu ar jag i Cairns, det vill saga pa ostkusten! Sa vi kom sa har langt :) Langs vagen upp pa vastkusten hann vi med;

Broome:  Varmt och klibbigt! Men vi hade jattekul! Vi gick pa ett beach party pa den beromda stranden Cable Beach, som slutade med att vi spenderade natten pa stranden och vaknade upp ljudet av vagorna och morgonsolen i ansiktet.

Kununurra: Ett litet men hemtrevligt stalle, hade ingen tackning pa mobilerna under hela tiden vi var dar, men vi traffade kompisar och spenderade helgen med dem! Vi akte och badade i vattenfall, campade under stjarnorna och provade att aka wakeboard! Vilket var ganska svart! lyckades bara sta upp i 2 sekunder, men sa kul det var! Linda fick en bild pa mig nar jag star upp :D

Darwin: Darwin var efter Kununurra rena himmelriket! Civilisation! Trafikljus, manga hostel, restauranger och barer. Och bio! Vi var i Darwin i ungefar en vecka, men det gick fort! Vi gick och sag krokodiler, gick pa bio och tog det mestadels lugnt.

Cairns: Har ar vi nu, och nu har vi bokat och betalt for biljetten till Nya Zeeland! Vi aker den 20 april till Christchurch! Det ska bli spannande... Har i Cairns ar det fint, storre och mer att gora an i Darwin och det kanns bra. Vi har dock inte varldens basta hostel, men det ar billigt. Pa tisdag fortsatter vi aka nerat langs kusten. Flyget till NZ gar fran Brisbane.

Ja, maila mig garna och bomba med fragor om ni vill :)

Kram fran Lisa

RSS 2.0